Mat

Se min fitnessdiett for en dag

Akkurat ferdig trent med både styrketrening, og intervaller i regnet,  og sofaen sammen med den store skålen min med bær og mager kesam kaller. Har jo blitt så flink til det jeg har forstått heter restitusjon ;) Men før jeg kommer så langt lovte jeg jo å vise dere min fitnessdiett for en dag.

Vil understreke at dette bare er noen av de mange variantene jeg har å velge mellom, og jeg skal nok vise dere de andre også. Er bare ikke helt meg å spise knekkebrød med roastbeef (ja, jeg har det på planen også :) Så her har dere dagens måltid:

Frokost: havregryngsgrøt kokt på vann med mandler og kanel som topping + en proteinfrappe. imageLunsj: Byggris, rosenkål, rødløk, grønn paprika, litt avokado og ytreefilet av svin – nydelig godt :)imageMiddag: Byggris,  rosenkål, rødløk, grønn paprika og stekte reker godt krydret med chilli og karry. imageEtter trening:  Proteinshake og en bananimageKveldsmat: Mager kesam med utrooolig mye bær <3imageSå selv om jeg trener  mye så står det ikke noe på meg i matveien. Jeg er aldri sulten, og type mat holder snopesuget unna. Har faktisk nesten glemt at jeg er på snopekutt, og savner det ikke. MEN, vi skal på svenskehandel 2. uka i august, så dersom jeg har nådd formmålet mitt til da (delmål altså), så blir det nok til at jeg innvilger meg en yoghurtnøtt cheat….. ;)

God lørdagskveld til deg!

 

 

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *