Mat

Slik blir dietten lett!

Gleder meg syyyykt til neste gang jeg skal på diett! Hvordan er det mulig tenker du kanskje? Jo, det er av to grunner:

1. Jeg spiser så og si de samme basisvarene både on- og offseason, slik blir det ikke de store endringene. Dette er livsstil med eller uten fitness.

2. Jeg har «egen kokk» som setter sammen måltid for meg!

Wow! Ikke sant? :)

Ok, jeg må jo lage maten selv da, men egen kokk som har satt sammen måltid og oppskrifter til meg ut fra matvarelisten min. Og det kjekke er at du kan få de samme oppskriftene helt gratis!  Hvordan? Følg facebooksiden til Eat & train, og få oppskrifter flere ganger i uken!

Slik blir en sunn livsstil også like lett for deg som for meg! <3

Del dette;

One Comment

  • Kjerstin

    De fleste som er litt seriøs med treningen sin og som ønsker resultater, spiser nok ganske bra året rundt. Tror det er ganske likt over hele linjen der.
    Det som stort sett er utfordringen for mange, det er å kutte ned på mengde mat. Mengde mat og gjerne kutte litt ned på karb. Det blir man litt «tullete» i hodet av. – Samt det å kutte ut/ned på det lille ekstra i helgene som mange gjerne gjør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *