Motivasjon

Slik blir mitt neste kapittel

Tusen tusen takk for alle gode meldinger, hilsener, kommentarer og heiarop ikke bare i helgen, men også de siste månedene. Jeg leser alle og trykker de til meg. Deres raushet med gode ord betyr uendelig mye, og har løftet meg frem i denne herlige reisen min!

Mandag, vårens konkurranser er over og ett nytt kapittel begynner. Så hva nå? Slutt på treningen? Sofaen next? Legge alle kostholdsplaner på hylla, og no more fitness? :)

osloCollage
Jakke fra Zara, bukse fra Weightless, veske fra Karen Millen, sko fra Adidas og solbriller fra Chanel.

Hva fremtiden bringer er vel ingen sikker på, men man kan planlegge så godt man kan og sette seg mål for det man ønsker for seg, sine og sitt liv. Så nei, jeg sitter ikke er planløs. Ei heller målløs! :)

Ett av målene mine for kommende ukene er å holde frem med en sukkerfri hverdag for meg og min familie, og slik går vi frem: Vi erstatter alt hvitt sukker, og produkter med tilsatt sukker på innholdsdeklarasjonen, med naturlig sukker og søtsmak.

Hvorfor? Jeg er nå i min livsform, og har ikke tenkt å kaste alt hardt og godt arbeid på bålet.p5

Midjemål er faktor for god helse, og jeg ønsker å ta vare på mitt midjemål. Hvitt sukker lagres som fett rundt magen. Etter en periode på hard diett er søtsuget nå sterkt tilstede. For å holde søtsuget på avstand må jeg holde hvitt sukker på avstand. Karbohydratene skal fortsatt hentes fra frukt, bær, noe fullkorn og grønnsaker. Å ovnsbake dette er godt tips for å få frem nydelig sødme – godt som bare godis kan være. Med dette skal trivselsformen oppnås og holdes.

Honning er derimot ikke forbudt, og der det har vært «naturlig» å tilsette sukker skal jeg bruke honnning. Honning inneholder viktige næringsstoffer, imotsetning til hvitt sukker.

pascallCollage
Deilig lunsj på Pascal som premie etter Oslo Grand Prix. Ren skjær gastronomisk nytelse <3

Kanskje du også vil være med på å ta utfordringen? Dette er ikke noen kur, men en varig endring. Er alltid kjekt å være flere, så kan vi heie på hverandre!

Det neste som skal skje denne uken er her på bloggen. Det blir helt ny layout! Jeg gleder meg slik! Til nå har fokuset vært fitness, og hvordan jeg lever for å oppnå konkurranseform. Jeg kommer fortsatt til å by på hverdagen min og min livsstil. Det blir fortsatt mye om trening. Jeg skal vise dere mitt kosthold, ta dere med på hverdagens utfordringer,  litt om klær, mote, hvordan jeg pleier huden, hjem og min fritid.

Dere vil garantert finne flere tips og mer inspirasjon som dere lettere kan relatere dere til enn når jeg holdt på med oppkjøringen mot fitnesskonrransene. For nå begynner nemlig den neste store jobben for meg; å finne den riktige helårsformen for meg. En form som jeg skal holde på, trives med og leve med.

Om det blir flere fitnesskonkurranser på meg? Vi får se – både jeg og dere :)

Så heng med! Her vil det fortsatt være mye liv fremover! MYE liv! :) Man vet jo heller aldri hva Fitnessfrue finner på. Jeg elsker jo prosjekter :)

En fugl har også kvitret til meg om at det visst skjer noe nytt og spennende for Fitnessfrue allerede til helgen….Hverdagen er full av overraskelser, så nyt den og grip den! <3

 

Del dette;

10 kommentarer

 • Vibeke

  Så spennende. Det er nå jeg kan være med på det du gjør :) gleder meg til å følge deg og få inspirasjon og ideer. Har tydeligvis noe utfordringer foran meg. Kanskje jeg klarer den siste «lille» biten sammen med deg her :)))))) Du er virkelig en god inspirasjonskilde, og du er beviset på at man kan klare det man vil, bare man vil det mye nok ;)

 • Tone

  Hjertelige gratulasjoner med knallbra resultat i konkurransen, og oppnåelse av dine mål. Det er bare å legge seg flat av beundring – du ser helt fantastisk ut!
  Gleder meg til å følge deg videre, og er spent på å se hva helårsformen er og la meg inspirere.

 • Linda Myhre

  Ja samme her, stiller meg i køen av gratulasjoner og venter spent på fortsettelsen :)

 • Eli Grindeland

  Hjertelig gratulasjoner! Fantastisk innsats og inspirerende blogg både når det gleder mat, trening og mer som måtte komme!

 • Pia

  Jeg er med på en sukkerfri hverdag, og det betyr også resten av familien også. Har allerede ryddet i skuffene, og bestilt Sarah Wilson, I quit sugar. Gleder meg til å høre mer om dine kommende planer. Elsker din energi og vilje.

  • evytherese

   Hei Pia, så bra! Da er vi to familier iallefall :) NB: Lørdag er det lov med litt «skrotdag» om man vil. Hos oss har vi rom for det etter klokken 18 :) Frem til da er det skikkelig mat som skal innabors :) Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! <3

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *