Bodyfitness

Slik booster jeg treningen for å bli kvitt fettet!

Fult fokus, prøver å fokusere på å ikke droppe i belastning, og å holde stigning og tempo oppe så lenge som mulig.

For nå handler alt om å bli kvitt det man har av fett uten at det skal gå ut over musklene i nevneverdig grad.

Kosten er ett viktig grep, men det stresser jeg ikke med. Jeg blir ikke sulten av lite kcal, aldri, men jeg får litt sug eter noe som gir meg raskt energi, og jeg blir slapp. Sånn krokrygget slapp om du forstår.

Det viktigste jeg gjør for å booste treningen for å bli kvitt fettet, og som jeg digger når coach setter det opp på planen, er intervaller. DET dreper fett hos meg. Sakte, men sikkert.

Og da tenker jeg ikke intervaller på flat vei. Nei, jeg gjør mitt ytterste for å løpe så bratt og raskt som mulig. Gjerne i trapper. Jeg ligger som regel mellom 6 og 10 på stigning på møllen,og er ALDRI under 3 what so ever, da det er som nedoverbakke å regne;)

Dersom jeg har vært borte fra løping en periode, og må bygge kondisjonen og hurtigheten opp igjen, starter jeg alltid med å jobbe meg opp i stigning før tempo. Når jeg klarer å løpe med 10 i stigning fokuserer jeg på å øke tempoet mer.

Jeg løper intervaller både til oppvarming, ganske lenge, og etter styrke. Selv om det tar tid er det gulroten i treningen min.

Jeg leker meg med ulike lengder på intervallene, og later som jeg er på disco;) Med de perfekte låtene for meg glemmer jeg at kroppen hyler etter hvile.

Bikinien blinker jo der fremme ;)

Del dette;

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *