Mat

Slik får du riktig balanse i kosten!

Har du lyst til å finne ut om du får i deg riktig sammensetning av fett, karhohydrat og proteiner, eller få gode gratis tips til matplan der det er utregnet for deg? Da skal jeg mer enn gjerne dele med deg hvordan jeg finner ut av slikt. For det er jo ikke lett i dette infernoet av råd, som finnes på nettet og i magasiner!

Nå har jeg ekstra fokus på å bygge muskler , og slik ekstra opptatt av at kroppen min skal få det den trenger for det. Jeg har jo coach som setter opp matplaner for at jeg skal være sikret. Nå når jeg er utenfor konkurransesessong, og i en kort periode styrer tingene selv, er jo det greit å ta en sjekk innimellom at jeg ikke er helt på bærtur.20150921_185151 20150921_185200

Dagens middag – min dag å stelle hjemme :)

For dette bruker jeg nettsiden www.kostholdsplanleggeren.no. Her finner vi gratis det verktøyet vi trenger for å ta en virkelighetssjekk på oss selv. 

I dag tok jeg en sjekk, og ser at jeg får i meg mer enn nok proteiner, passelig mengde fett, men litt for lite karbohydrater etter deres anbefalinger, som er basert på mattilsynet og slik de norske kostholdsanbefalingene. Ut fra det hører jeg med coach hva han sier og hva som er hans anbefalinger ut fra målsettingen min. Jeg ønsker jo å bli sterk som Pippi vettu ;)Attachment

Tok også en titt på deres menyforslag til en dame på min alder, med stillesittende arbeid og svært aktiv (som de definerer til 3t pr uke ;). Faktisk var ikke menyen så værst. Bortsett fra at de bruker hvetemel, smør, brød, fløte, sukker m.m. som jeg ikke liker å spise så mye av. Men tror nok mange vil like de forslagene de kommer med. Så ta en titt.  Utrolig bevisstgjørende!

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *