Motivasjon,  Trening

Slik får jeg tid til både aktivitet og sosialt!

Venninner: «Skal vi møtes Evy»?

Jeg:  «Ja! Kafe eller gå en tur?»

Det svaret mitt på herlige spørsmål om å treffes gjør at 99% svarer tur. For hvem vil fremstå som usporty? Jeg er lur ;) Slik får jeg en skikkelig kinderegg ettermiddag: sosialt kombinert med fysisk aktivitet. Kan det bli bedre kombo?

I går ble det mye sosialt – både av den aktive og den mindre aktive sorten. Mye å ta igjen etter maks fokus på konkurranseoppkjøring! Først kjapp gåtur med venninne. Så kafe og kino med en annen god en. SÅ digg å kunne gå på kino midt i uke og spise snop! Faktisk evigheter siden sist kinotur med godtepose med! Så får det være for denne gang at det var midt i uka. Fordi det var akkurat kombien venninner og snop som jeg kjente gav meg maks verdi den dagen.

Men klart – jeg legger det inn i appen. Liker jo kontroll ;)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *