Trening

Slik gir jeg gass!

Når jeg sier at jeg skal gi mer gass så høres det nok ut som jeg har vært slakk i en periode.

Det stemmer jo ikke.

Saken er jo at vi har alle vårt eget platå  for mengde trening, og så regulerer man ut fra det. Det platået kan f eks være 3 ganger i uken, eller hver dag. Uansett nivå for oss mosjonister så kan det reguleres begge veier : )

Så selv om jeg i en lengre periode nå har en ukesplan med 4 økter styrke, løping, og boksing så skal jeg likevel nå gi enda litt mer gass. Jeg har lagt et godt grunnlag igjen etter NM og føler meg i balanse igjen. Men jeg vil ha mer igjen. Må skje mer ;)

Ukesplanen den kommende perioden er derfor, som delt på insta og face siste uke, følgende:

  • 5 styrkeøkter – der to av de er bendag og 3 overkroppsøkter
  • 1-2 boksetreninger
  • 4 cardiøkter på 30 min eller mer. I hovedsak intervaller.

I tillegg kommer det å sikre nok skritt i løpet av en dag som for meg ikke skal være under 10 000 skritt. Så det kan bety at jeg også må legge inn noen morgencardio eller kveldsturer rundt vannet her jeg bor for å komme i mål siden jeg sitter mye på jobben og i bil i løpet av en dag.

I går stod det overkroppstrening på programmet.

I dag har jeg vært på tur til Fløyen med bestis rett etter jobb, og nå sitter jeg her svett etter boksing.

Digg med voksne barn gitt og all tid til seg selv ;)

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *