Bodyfitness

Slik trener jeg bort julaftens utskeielser

Koste du deg godt i går? Det gjorde iallefall jeg!

I går spiste jeg godt av både mat og snop, men likevel mindre enn jeg hadde gjort om jeg ikke var onseason og på fitnessdiett. I dag da jeg gikk på vekten hadde jeg likevel gått opp det jeg vil definere som alt for mye. For å være helt ærlig: hele 2 kg mer veide jeg da jeg våknet i dag enn samme tid i går.

Ja, jeg veit at dette er kroppens reaksjon på at den har fått mye mer mat og godteri enn den får til vanlig, og at kroppen reagerer på fettet og karbohydratene i maten med å danne vann osv. Likevel kan jeg ikke tillate kaloriene å feste seg, så de må trenes bort.

Så la oss gjøre et eksperiment:

Nå skal vi se hvor lang tid det tar før kroppen er tilbake til normalen, og det med det aktivitetsnivået, og dietten som jeg går på.

Min trening i dag:

  • 70 min powerwalk (ute før frokost (10 minusgrader!)
  • Styrketrening – 3×6 repitisjoner med 8 øvelser for hele kroppen
  • 25 min powerwalk med 10% stigning
  • 30 minutt med vanlig gåtur

bilde 3

bilde 2  jul 027

jul 025

jul 029

jul 030

jul 032

jul 034Av mat fulgte jeg dietten, og ingenting annet. Her er favoritten min på den nye dietten: ovnsbakt torsk med brokkoli og paprika, og mye krydder.jul 044

I morgen skal jeg gi dere status. Blir lærerikt å se hvor lang tid det tar!

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *