Bodyfitness

Slik trener jeg til konkurransene

Er en litt sånn «utenfor rutine dag», som dere vet jeg ikke liker, så det endte med at jeg ble litt stresset :) Fikk nemlig bikiniene i posten så jeg har svinset rundt her på stuegulvet i ettermiddag.

image
Med magen full i kylling, og skulderen tapet :)))))

Det resulterte i at jeg kom meg altfor sent til trening (etter min målestokk). Liker ikke å trene når det er så mye folk på senteret, selv om det alltid er super hyggelig fordi man møter på så mange smilende og kjente fjes.

Ny treningsplan mottatt, og det ser super gøy ut! Den første uken blir alltid litt sånn prøve og feile, men gode treningsprogram gir gode økter uansett. Coach Ida Markussen er dyktig!

Her har du øvelsene jeg trente i dag:

Beinpressimage image Step-up på benk med utfall bak
image
image
image
Nordic Hamstring (bildet er ikke fra i dag :) – I pausene mellom settene til Nordic Hamstring tar jeg mageøvelser
image
 Sittende leggøvelse
image
image
image
Det hele ble avsluttet med 10 Jump Lunges («ski hopp») + 15 kettlebell swinges som jeg kjørte 4 ganger
Alle øvelsene kjører jeg 4 og 5 sett med 10-12 reps.

I dag var mine kjære med også – godt å ha de i nærheten <3
image

Ikke alltid jeg har god hjelp til å ta bilder på treningene mine, men jeg skal legge ut de andre styrketreningsdagene mine også. Bare titt innom fremover :)

Del dette;

3 kommentarer

 • June

  Hei igjen Evy! Liker så godt når du legger ut mer om treningene dine, slik som her! Veldig interessant å se, og jeg tenkte i dag på at jeg skal google fitness kvinners videokanal på youtube, for å se om noen jevnlig har gode videoblogger av de faktiske treningene. En ting er treningsprogrammet, men jeg er nysgjerrig på vektene som skal til for å bygge de musklene som man må ha. Ja, selvsagt er alle forskjellige, og neida, det er ikke for å få frem om noen er svake el sterke i noen øvelser, men det er rett og slett et ekte vitebegjær og noe å lære av. Jeg synes Strøm Fjære er en av de få som er åpne om kg hun løfter, og det er interessant for andre (i hvert fall synes jeg) å se hva som faktisk må til, på det nivået, for henne. Når du f.eks i dag kjørte 4/ 5 sett med beinpress med 12 reps, hvilke kg jobber du med da, i en deffeperiode? Hvis du vil dele. :-) Masse lykke til i innspurten!

  • evytherese

   Hei June, takk for engasjert kommentar! Grunnen til at man ikke oppgir hva man løfter av vekter er jo at det egentlig er helt uvesentlig (slik jeg ser det) da tyngden på vektene ikke sier alt om hvor god kontakt du får med muskelen. Og det er jo kontakten som avgjør hvor god muskelutvikling man får. Man bør også variere litt etter dagsform osv. Men et konkret spm på en øvelse kan jeg vel si noe om :) Etter 1-2 gode oppvarmingssett på beinpress maskinen kjørte jeg i går 5 x 10-12 med 150-160 kg (varierer litt mellom settene). Husk å sitt godt i setet med å «trykke rumpen» godt ned i setet med å dra deg «ned» ved hjelp av håndtakene. Hilsen Evy Therese

 • June

  Takk for det Evy :-) Er kjekt å ha noe å strekke seg mot, selv om vi er ulike! :-)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *