Motivasjon

Slik unngår du å droppe turen!

Det handler om å være beredt. Å ha ting klart i tilfelle muligheten skulle by seg, så blir ikke alternativet å droppe så nærliggende.

Som meg. Jeg har INGEN rutineoppgaver i min stilling. Ikke så mye som en kopieringsjobb eller registrering. Min jobb er å legge til rette for, planlegge, inspirere, motivere, informere, utvikle og kurse. En fantastisk jobb som krever at jeg også finner bøtter av inspirasjon og får påfyll, så jeg har noe å gi videre.

Står det stille når jeg skal planlegge et innlegg, kurs eller foredrag hjelper det veldig å komme seg ut. Derfor har jeg sko og klær til all slags vær hengende bak kontordøra mi. imageTankene flyr mye lettere ute i frisk luft. Jeg setter så på taleopptak på telefonen og snakker inn det jeg ønsker å si til mine kollegaer i presentasjonen. Helt genialt! image image imageSlik får jeg både hjernetrim og fysisktrim – to fluer i en smekk. En liten halvtime, inspirasjonsbøtta fylt igjen og telefonen full i tanker klar til å komme ned på powerpointen.

Vinn vinn :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *