Hud og mote

Solbrilletid!

Jeg eeeelsker solbriller, og får ikke nok.image

Før kunne jeg kjøpe meg flere solbrillepar fra kjedebutikkene til 299;-i løpet av en sommersessong. Men hva skjedde oftest? Jeg glemte de igjen på cafeer, de ble stygge og flasset etter et par runder med solkrem på huden, jeg myste mer mot solen enn jeg hadde gjort uten, og jeg la de fra meg overalt som lett resulterte i att jeg eller noen andre satte seg på de. Kjenner du deg igjen? :)image image image

De siste årene har jeg gått over til å kjøpe en ny solbrille i året, og da hos optiker. For ett utvalg!!!!! Ikke alltid lett å bestemme seg, men…..»Desverre» koster de litt mer en hos kjedebutikker, men til gjengjeld funker de mot solen, jeg glemmer de ikke –  for de er for dyre til det – jeg oppbevarer de i etui når de ikke er i bruk OG de flasser ikke i lakken fordi de tåler solkrem.

Derfor er det ekstra stas å bli invitert til pre – lansering og presentasjon av ett nytt solbrillemerke hos Interoptik her i Bergen. Skal få komme å ta en smugttitt før alle andre etter jobb i morgen – iiiiiik!

At merket kommer fra Italia gjør det ekstra stas ….. jeg elsker Italia, italienere og det meste som kommer derifra. Av en eller annen grunn er de fleste favorittmerkene mine – også de som gjelder hudpleie – fra Italia.

image image image

Første gang vi reiset til Italia var min mann litt skeptisk. Vi skulle besøke en god italiensk kollega og kamerat av han som han hadde møtt i utenlandstjeneste i Forsvaret. Min mann var nemlig overbevist – etter å ha jobbet sammen med italienere – at jeg ville elske de og slik ikke fikk meg med hjem igjen :)image image image image Han hadde rett. Jeg følte meg hjemme fra første sekund. Så befriende deilig å kunne diskutere heftig så det kokte rundt oss, smile og klemme SAMTIDIG. Ingen sure miner over litt uenighet. Deilig å komme til et land der det er helt ok å pynte seg fra topp til tå midt på dagen. Rause mennesker som står med åpne armer i døren og byr på seg selv. image image

Det eneste jeg slet med er de sene middagene, og nei, Italieneren spiser IKKE hver 3. time og jentene er ikke slanke fordi de trener – hehehe. Men nok om det. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om kultur. Men nå må jeg komme meg i seng. Blir mer om solbriller i morgen! :)

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *