Mat,  Motivasjon

Sorg i hjertet og glede i magen

Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Er rett og slett fortvilet! Samtidig vil jeg ikke kaste inn årene heller. Vil finne alternativer som funker! Men alternativene er ikke mine favoritter men…. Hva gjør man ikke for helsen og for å holde seg sprek?

Jeg snakker om akillesen…. Det er bare så vondt når jeg prøver å gå meg en rask 30 minutter. Ikke snakk om bedring. Så nå er jeg helt fra meg her. Jeg uten løping er jo som … Ja, aner ikke. Sorg…. Rett og slett. Det gir meg  så uendelig med energi jo!

Men nå er jo rullen tatt frem og vi skal tilpasse den enda bedre til sykkelen min i morgen. Så da må jeg bare la det være slik da enn så lenge. Hjelper jo ikke å pushe i alle fall….

Lunsjen min derimot får meg til å smile igjen: hjemmelaget knekkebrød med avokadosmør, røkt laks, egg, urter fra egen hage og godt krydder er toppers. En desidert favoritt.

Sunn mat slukker sorger gitt. Om dog bare for en stund …. Vil løpe…..image image

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *