Mat

Spise meg frisk!

Ble ikke blogging i går – var syk. Ble jobb i dag, noe vel hvit i ansiktet og hengende øyne, etterfulgt av trening med 30 min intervaller på møllen. Etter 2 push press forsøk måtte jeg bare innse at det ikke var krefter igjen til det, så tuttlet meg hjem igjen MEN jeg fikk da gjort noe :)  Gleder meg over at foten tåler mer og mer. Jeg er likevel super forsiktig og har langt igjen før jeg freser avgårde i 16 km/t igjen :)

Syk.  Da er det ekstra viktig å spise riktig og nok, for å bli raskt frisk og for å holde kroppen og musklene i live tross lite action. Enkelt sagt.

Det gikk derfor ned mye grønt som deilige neper i går der jeg lå på sofaen tung i hodet, med småfeber og sløret i blikket som bare det. Heldigvis sjeldent jeg blir slått ut slik!

Her har dere middagen min. Laks med masse spicy krydder,  tomat, paprika, nepe, babyspinatmix og rødløk – en smakseksplosjon! Deilig! image image image image image image image image image image

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *