Fritid,  Trening

Sterkere enn man tror!

Når sola skinner her i Bergen er de mest fornuftige ute og trener.

Jeg valgte likevel å holde meg til planen som sa overkroppstrening. Jeg burde tydd til skøyteskia for å sikre at jeg ikke glemmer de ferdighetene helt. Ser nå at her må jeg tenke annerledes fremover. Lesson learned.

Med på «inne treningsgalskapen» hadde jeg med meg Henrikke, og det blir jo alltid ekstra moro trening av. Venninner er gull <3

Jeg har leitet frem et nytt program nå, blant annet med øvelser jeg ikke har gjort på en stund. Alltid spennende å sammenligne hvordan man er nå i forhold til hva jeg løftet sist jeg kjørte programmet.

Og vet du – jeg har blitt sterkere! :)

Her er øvelsene jeg kjørte i dag:
– Benkpress
– Chins
– Stående roing
– Militærpress
– Nedtrekk/sittende roing i supersett
– Hantelpress/sidehev i supersett
– Bicepscurl og trisepspress i supersett

Etterpå gikk turen til byen for å møte annen bestis. Og vi koste oss med solen og hørte på favoritten CLMD på Festplassen i forbindelse med Vinterlyd.

#smilefjes #vårensnarther

Del dette;

2 kommentarer

 • lisa

  hei, jeg har flere spørsmål angående Bergen. Vurdere å flytte hit for en masterutdannelse.

  hvordan er treningsmulighetene, turmuligheter, byen, shopping, restauranter, studentlivet osv?
  hvor i Bergen bor du?

  • evytherese

   Hei, treningsmulighetene er sykt bra, turmulighetene ville med byfjellene og Voss i nærheten, shopping bob bob, restauranter helt ok og studentlivet er jeg for gammel til å unne svar på ;) Lykke til :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *