Bodyfitness

Stronger than ever!

Spekka fredag med jobb og ærend endte med at treningen ble forskjøvet og forskjøvet. Helt til jeg innså at dette kom til å bli en ensom sen kveld på gymmet. image Men neida. Et hjertesukk på Facebook endte med at skjønne tante jenten min tok buss i 1,5t for å komme og trene med meg! Family svikter aldri!imageimageimageDet endte med en super økt der jeg virkelig fikk bekreftet at styrken er tilbake, og faktisk sterkere på enkelte øvelser også! Det lover godt for formutviklingen det kommende året! Fokuserer maks på å skulle løfte så tungt jeg klarer i hvert sett. Ikke noe sulle rundt treninger! Full skjerpings der jeg gir meg selv terningkast etter hver økt i boken min. bare terningkast 6 er godt nok. Basta. imageimageI dag står det enda mer trening på programmet, i dag sprint, litt jobbing kommer jeg heller ikke unna, før sen lunsj med herlige hjertevenner og forhåpentligvis litt party i kveld. Solen skinner jo og varmen endelig kommet til ellers så sure og regnfulle Bergen. God lørdag til deg :)imageimageimageimage

imageimage

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *