Bodyfitness

Styrkeprogram dag 5 + litt til :)

Ny coach med nytt treningsprogram som jeg begynte på i dag, men jeg lovte jo dere alle 5 styrketreningene i mitt forrige program, så her kommer den siste dagen så dere har et helt ukesprogram:

  • Sumo markløft 5 x 10
  • Hip trust 5 x 10
  • Nordic hamstring 5 x 10
  • Good mornings med stang 3 x 20
  • Stående glute kick back i kabel 3 x 20
  • Stående calfraises 4 x 15

    image
    Matbokser med over alt, og i dag ble det spising mellom settene – var jo sulten :)

imageI dag var jeg på poseringstrening på Bergen Fitness sammen med noen andre i Team LiveFit, og hadde min første treningsøkt med nytt program fra coach Fredrik. Utrolig kjekt program, ikke minst fordi det kombineres øvelser for både over- og underkropp istedet for splitt. Litt ekstra dulling og prøving blir det alltid første uken med nytt program. Men dette kommer til å bli supert. image imageStyrkeøkten avsluttes med 15 minutter sirkeltrening med ulike øvelser som jeg vil dele med dere i morgen – den kommer dere til å digge. Ikke minst fordi den like gjerne kan gjennomføres hjemme. Så i morgen skal jeg rett og slett kjøpe meg en kettlebell slik at jeg ikke blir avhengig av et senter for å gjennomføre den om jeg har litt dålig tid en dag. imageEn fin dag ble avsluttet med enda finere kveld da vi har vært på hyttebesøk til gode venner av oss. Deilig med ferie! Bare synd dagene går så alt for fort! Skal prøve å bruke den kommende uken litt mer effektivt (haha :)

...men det beste er varm middag :)
…men det beste er varm middag :)
Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *