Bodyfitness

Tanker, bilder og motivasjon

image

Av og til kommer tankene snikende…. Får jeg dette til? Klarer jeg å bygge nok muskler til å stille i bodyfitness?

Da leiter jeg frem bildene fra Sandefjord Open, ser på hvordan jeg så ut da, og sier til meg selv: «Du klarte det da… Du skal lenger nå, må ha mye mer masse, men se på muskulaturen din. Det var for mye for bikinifitness. Du er mye sterke nå, og har trent hardt og godt i 4 mnd lenger. Enda er det over 6 mnd til du skal på scenen igjen. Dette vil du så da klarer du det.»

Tankens kraft kan føre en begge veier. Jeg prøver å ikke la de negative tankene få styre for lenge på før jeg snur de om. – Lar tankene bygge meg, gjøre meg sterkere istedet.

Så lenge jeg veit at jeg gjør som jeg skal med trening og kost så må man bare ha troen på at dette skal gå veien.

Jeg gir meg iallefall ikke….

Har du en drøm som du ønsker å få til? Prøv det samme. Så lenge det bare handler om deg selv, dine tanker om å nå målet, og prioriteringer så er det ikke umulig – men du må ville. Jeg har troen på deg.

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *