Motivasjon

Tenk at noen gjør dette for meg!

Jeg sitter helt målløs. Eier ikke ord. Jeg er verdens heldigste. Heldigste som har en bestevenninne som tross alt hun er midt opp i nå strekker seg enda en gang til det ytterste for å støtte meg og egoet mitt.

Hun ringte i kveld og sa at hun slipper alt, og har ordnet seg slik at hun kan bli med meg til Oslo og hjelpe meg med alt som kreves under NM. En rolle med en psykisk prøvelse som skulle vært eksamensoppgave på psykologi studiet ;) For dette er ikke en rolle hvem som helst kan ta; tårer, latter, barbering både her og der, bæring, passe tiden, tåle kommandering, motivere, få meg til å føle meg som  verdens fineste, hente ditt og fikse datt, og ikke minst ta snaps og bilde til blogg og insta. Huff, jeg er nok værre en værst ….. :)

Og nå blir hun med atter en gang, og denne gang både herdet og godt klar over hva hun går til etter x antall konkurranser.

Love U BAE, du er og blir gull <3

Meg og Deniz under Loaded i Tyskland våren 2016. Da var hun selvsagt også med. Selvsagt for henne <3

 

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *