Bodyfitness,  Trening

Tilbakeblikk på min lørdag

Som dere som følger meg nok har forstått har jeg hatt noen litt tøffe dager. Tror det er hormonene som spiller meg noen puss, for jeg er mett og god og treningene går som en lek. Men slik hadde jeg jo det innimellom siste tiden sist konkurranse også, så det er nok en del av gamet.

Lørdag morgen var knall tung, og det var så vidt jeg kom meg gjennom morgencardioen. Kroppen ville ikke lystre, og jeg husket ikke om jeg skulle gå til høyre eller venstre på stier jeg ha gått mange ganger før. Heldigvis hadde jeg min mann med meg. Ikke mange lørdagsturer vi har hatt der jeg har holdt stilt så og si hele turen! Frisk luft gjør likevel ufattelig godt for en kontorrotte som meg. Tror min neste greier må bli å bli den nye Cecilie Skog :)

Etter en deilig frokost og kaffi tok vi turen til Haakonsvern for å trene med gode venner. Utrolig kjekt med selskap av herlige mennesker, og ikke minst å trene i litt andre forhold enn det man trakker i til vanlig. Energinivået mitt tillot ikke den helt store treningen hos meg, men heldigvis var det bonustrening som stod på programmet så det var helt greit.
image

image
Låst i leggextension apparatet mellom settene – gjør hiptrust på enkle måten på bonusdager :)

Jeg fokuserte derfor på å gjøre ting som gav meg energi på en kontrollert måte. Vanskelig å beskrive det helt, men bevegelse er ofte restitusjon for meg. Bevegelse i et mye roligere tempo enn det jeg vanligvis har. For jeg er jo som regel en rakett :) Jeg gjør da øvelser som gir meg kontakt med muskelene på det jeg kaller en god og bevisstgjørende måte. Det ble dype knebøy med stang med ikke så veldig tunge vekter, hiptrust i leggextension apparatet, hanging legg lift for magen, sumosquats, step up på kasse og leggøvelser. Rett og slett deilig.
image
image
Etterpå var det hjem å få i seg litt god mat før jeg skulle på jakt etter en kjole til en 40 års dag jeg skal på. Men det var alt annet enn enkelt! Fant absolutt ingenting selv om jeg trålte alle kjøpesenterne i byen, så blir nok til at jeg går for gjennbruk.

Energinivået kom sakte men sikkert tilbake utover ettermiddagen. Det endte med at jeg kom i bakemodus til gutta mine. Det er bare tegn på en ting: jeg er i rett fokus. Som i fjor har jeg nå kommet i feederløpet – jeg baker altså til de andre det jeg har lyst på selv, men ikke kan spise. Gutta elsker det i starten, men så blir de litt lei. Plutselig blir det boller på en onsdag her i huset. De får bare leve med det den korte stunden det gjelder. For det går over. Kos med usunn men deilig mat hører for oss nemlig lørdagen til <3

image
Skillingsboller med smør- og nøttefyll og eplemostfyll – bare bake men ikke smake!

image

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *