Mat

To fiskefluer i en smekk :)

Når det kommer til diettplanen til coach Fredrk kan man ikke klage på at man hverken sulter eller at den setter grenser som gjør maten rimelig kjedelig. Se bare her. Dette er dagens middag. Pst: Ikke alt til meg altså ;)image image imageimageimage Vinn – vinn , og det beste er at når jeg først lager noe knakandes godt til middag så lager jeg så pass mye at jeg krysser fingrene for at der er nok til lunsjer til jobb dagen etter. Og yes, det ble det – til både meg og min bedre halvdel. imageSer det ikke nydelig godt ut vel? Bedre en tørre skiver ;) Bare prøv! :)

Del dette;

2 Comments

    • evytherese

      Hei Anne, oppskriften ser du av bildet og av teksten selv om den ikke er i detalj. Det er ovnsbakt mix av rotgrønnsaker og søtpoteter, løk og sopp + laks krydret med sitronpepper. Stekes i ovnen i ca 30 min alt etter mengde som skal bli gjennomstekt. Nytes gjerne med en klatt mager kesam eller mager rømme til. Så enkelt, men godt :) Ønsker deg en god uke! Hilsen Evy Therese

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *