Bodyfitness,  Motivasjon

Trenger ikke vente!

Deilig å våkne i sin egen seng igjen etter å ha bodd i koffert i over en uke. Elsker lørdag morgen fordi:m1

  • vi har god tid til å gå tur før frokost
  • kan sulle rundt i joggedress
  • har tid til shopping (ja, jeg elsker det)
  • slipper å se på klokken under treningen
  • kan sovne på sofaen ;)

Jeg og min bedre halvdel ble akkurat enige om å komme oss inn i de gode rutinene igjen allerede i dag. For hvorfor vente til mandag? Så da blir julesnopet byttet ut med fruktsalat i kveld. Håper jeg finner noen fristende og spennende frukter i butikken!

Har du lyst til å komme litt tidlig i gang med den gode hverdagsrytmen, eller legge gode planer for en frisk start på mandag? Ta en titt på gratiskurset jeg har utviklet med dyktige fagmennesker, og få litt start hjelp! Helt gratis! For den gode hverdagen handler jo om å finne DIN gode rytme og rutine, sant?image

Nei, nå må jeg komme meg på tur før magen begynner å rumle. Gjør det samme du også da så kan du lage deg deilige pannekaker når du kommer inn igjen! :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *