Bodyfitness

Trening med restpauser

2,5 uker med ferie tok det før jeg virkelig føler at Evy energien er 100% tilbake. Har nok hatt veldig mye i hodet de siste månedene med konkurranse, oppsigelsen ++ Men nå er både kroppen og  hodet utvilt, jeg sitrer av energi, og sover endatil godt om natten :) Det liker vi! Det liker vekten også. Endelig.

Nye sportstopper må man ha av og til :)
Nye sportstopper må man ha av og til :)

Ny coach har ikke bare ført med seg en mer variert diett, men også nye former å trene på. Dette er kjempe gøy. Er ikke bare bare å skifte coach, men jeg liker min nye fitnesshverdag meget godt og gleder meg stort til tiden fremover. Kunne ikke hatt det bedre, og vært i tryggere hender enn med coach Fredrik. En god følelse!image

Hver trening er ulik, og jeg har øvelser for ulike muskelgrupper i hver økt. På enkelte treninger og øvelser har jeg øvelser med restpauser. Det fungerer f eks slik:

Hantelpress: Jeg tar 3 sett x12 reps med 45 sek pause mellom settene. Så legger jeg til 3 sett med max reps med bare 10 sek pause mellom settene. Dette kaller vi 3×12 + 3 restpauser. KJEMPE TUNGT! Men utrolig gøy :)

Her har du gårsdagens trening:

 • Hantelpress 3×12 + 3 restpauser
 • Beinpress 3×12 + 3 restpauser
 • Skulderpress i maskin 3×12 + 3 restpauser
 • Sidehev med strikk 3×12 + 3 restpauser
 • Triceps i kabel 3×12 + 3 restpauserimage image

image imageimageimageimageimageimageimageimageEtter denne styrkeøkten hadde jeg ny runde med AMRAP sirkeltrening. Gårsdagens variant skal jeg vise dere en annen dag.

Gutta holder på med å freshe opp belegningssteinen utenfor huset vårt, så nå er det bollebaking som står på programmet for meg. De må jo få litt belønning :)

Trene? Joda :) Var på 40 min powerwalk før frokost i dag sammen med min kjære, og SATS får seg et besøk senere i kveld. 30 min med løpeintervaller blir det også.

Håper du også har det bra der du er, og med det du finner på i dag <3

Del dette;

4 Comments

 • Ida

  Hvordan syns du det er med ny coach? Hva er de største forskjellene mellom treningen og kostholdet??:)

  Hva som gjorde at Ida ikke kunne mer? Er jo ikke så profesjonelt å gi seg midt i en konkurranse oppkjøring?? :/

  • evytherese

   Hei Ida, jeg trives svært godt med ny coach, selv om reisen sammen med coach Ida har vær et stort eventyr og lykke for meg, og både hun og tiden vi har hatt sammen alltid vil bety uendelig mye for meg. Jeg vil alltid ha tillit og respekt for Ida som coach, og jeg har mye å takke henne for. Hun har min fulle forståelse for det valget hun måtte ta. Grunnen til at hun måtte trekke seg er ikke viktig å si noe om. Jeg er ikke enig i at det er uproffesjonelt av coach Ida å gi seg midt i en konkurranseoppkjøring. Av og til må man bare ta vanskelige valg ut fra den situasjonen man er i. Det finnes mange veier til Roma, og Ida og Fredrik har litt ulik vei som har ført, og vil føre, meg til mine mål. Det er litt for tidlig å si så mye om hva som er største forskjellen ennå, men variasjon i maten i dietten er en av de. Jeg er ikke så opptatt av å sammenligne, heller ikke å se meg tilbake, men opptatt av å ha blikket fremover og at det skal fungere for meg. Hva som fungerte en sessong trenger ikke fungere neste. Kroppen er rar slik, og en fitnessdiett må derfor alltid personlig tilpasses. Jeg er veldig heldig som har fått muligheten til å bli coachet av to så dyktige mennesker på sitt område. De er begge er supre coacher for meg! :) Det viktigste: uansett coach er det jeg som utøver som står og må stå for jobben :)

  • evytherese

   Hei Mia, ja, det gjør jeg oftest. Stoppeklokke, eller teller inni meg. Blir også effektive treninger av det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *