Bodyfitness

Treningsplan del 2

For en dag! Forsov meg, måtte på tannlegevakten med junior, jobb, behandling, hudpleie (ja, sovnet ;), babyshower, en rask trening og nå sitter jeg endelig i godstolen min – men med en dundrende hodepine. Bruker ikke ha hodepine,  men vet akkurat hva det kommer av; litt for full fart og ikke nok vann iløpet av dagen. Men hvem har ikke slike dager innimellom? :)uke1 del 2

Her har dere del 2 av min styrketreningsplan. For dere som ikke fikk med dere del 1 så finner dere den her.

Siden det ikke ble intervaller etter styrketreningen i dag har jeg litt å ta igjen i helgen, men det er bare skøy. Har ikke så mange andre planer. Deeeeilig! Bare aktiv kos :)

Pst: Fikk faktisk melding fra coach om tid for formsjekk igjen – iiiiik :) Den første er sjeldent gøy, så vet ikke om jeg «tørr», men alltid så motiverende å møte coach igjen så en god grunn bare det. Keep you updated :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *