Fritid

Tung i hodet med lyst i kroppen :)

Hvor skal jeg begynne :) Selv bloggingen min er litt ute av rutine for tiden. Hehe :) Jeg maser mye om rutiner for nå er vi alle helt ute av den kan man si :) Sitter her rett opp og ned og tar meg 5 minutt pause. Tung i hodet, men lyst i kroppen. Lyst til å ha en fritid som går i full fart som vanlig, men kommer liksom ikke helt i gang :)image

Men det er nok som skjer. Bare at alt skjer litt utenom sin vanlige tralt :)

Gutta holder på med å avslutte ungdomsskole og videregående, og skoledagene er veldig varierende med fri, eksamen- og lesedager. Eldstemann har avsluttet sin mangeårige svømme- og triathlonkarriere der treninger før og etter skole + kveld var fast greier, og styrte mye av timeplanen til resten av familien fordi det skulle bringes og hentes. Jeg er offseason, men skal likevel holde treningen og byggingen i gang samtidig som det er travle tider på jobben og andre aktiviteter som kaller på tiden min.image image

Det er ikke lett for andre å sette seg inn i dette, men å gå fra periode der dagene må planlegges til punkt og prikke for å få tid til en fitnessatsing, til å skulle finne seg selv og sin nye hverdag i en offseasonperiode, er ikke bare bare.

Jeg har nå prøvt både ha full plan til null plan, men ennå ikke funne den gode hverdagsrytmen. Jeg er rett ikke god på å ta dagen som den kommer. Ikke resten av familien heller. Når jeg er skiplet er de skiplet – vi stopper liksom helt opp og resultatet er at fritiden lett går opp i ingenting. image

Kanskje vi trenger det, men det vi føler vi trenger er planlagt kos. Ikke tilfeldig kos – om du forstår. Så nå har det vært familieråd her og vi er skjønt enige. Vi må finne tlbake til vår «planlagte hverdag». Det er det vi koser oss mest med :) image image

Å starte dagen uthvilt, og i tillegg fylle på med enda mer energi gjennom trening, er for meg å starte arbeidsdagen på topp. Da kan jeg jobbe så lenge det kreves uten å tenke på å komme meg hjem så jeg får tid til trening og alt annet som skal rekkes. For meg er det vinn vinn av to verdener jeg digger rått: trening og jobb. I tillegg blir det familiekos om kvelden, og ikke sene treninger hver for oss.

Så vi starter på mandag. Da er hele familie på «offseason light» igjen :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *