Motivasjon

Være tro mot seg selv!

På toget hjem fra Lillehammer i går kveld reflekterte jeg mye på om jeg for tiden er tro mot meg selv. Som:

 • Ja, jeg har hatt behov for å dempe treningstempoet noe, og har gjort det. Er det meg over tid?
 • Jeg har spist sunt, men ikke nok proteiner ift målet mitt. Hva vil jeg gjøre med det?
 • Snopeskålen som jeg har tillat meg komme frem når jeg vil har kommet frem veldig ofte. Fører det meg til målet mitt eller må jeg endre på noe her?
 • Antall styrkedager pr uke. Siden NM har jeg gjennomsnittlig kjørt 4 ganger pr uke. Er det tilstrekkelig og ikke minst riktig mtp målet mitt om hvordan helårskroppen skal se ut? Bør jeg legge inn annen form for trening?
 • Dagene har vært fulle, men litt mer planløse og med litt mindre struktur enn jeg har hatt de siste 5-6 årene. Oppleves det godt eller gjør det meg stresset? Får jeg gjort det jeg vil?
 • Jeg har ofte trent med andre. Dette fører til at jeg blir litt stresset med tiden til disp på trening da de jeg trener med ikke ønsker å bruke like lang tid som jeg trenger på mitt program. Hvordan løse det? Velge  bort noe, være mer effektiv på trening eller møtes på midten?

Jeg har funne noen svar, men ikke alle. Derfor legger jeg inn cardio i dag i form av lang intervaller. For da går tankene ofte veldig lett.

 • Det jeg vet er at jeg ønsker å trene mer enn jeg har gjort i det siste. Ikke minst mer intenst.
 • Jeg må sikre å få i meg nok proteiner, og registrerer derfor i app noen dager nå til jeg ser at jeg har matrutiner som gir meg det jeg trenger for å opprettholde og bygge muskler videre.
 • Snopeskålen er en del av meg, men den skal ikke frem så ofte som de siste månedene. Til det gir det for store utslag på vekt og cm mål ift hva jeg trives med.
 • Jeg må avtale dager for alenetrening og dager for å trene med andre slik at jeg sikrer at det å trene med andre går på bekostning av mitt treningsmål. Jeg må bruke stoppeklokke for å se at pausene ikke blir for lange. Jeg skal ikke svare på meldinger når jeg trener.
 • Jeg må finne ett treningsprogram som gir meg kortere og mer intense økter. Og jeg vil gå over til overkropp- og bendager igjen – lenge siden sist. Jeg trenger ny inspirasjon og tror det kan gi meg
 • Jeg må purre på boksetreneren

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *