Bodyfitness

Vondt

I dag var kroppen tung. Det var vondt å gå morgencardio (mest vondt for humøret :), det var vondt å gjøre husvasken og vondt å trene. Vondt i form av melkesyre og lite krefter. 60 minutter morgencardio f eks er lenge når alt man har i hodet er dette:

image

Det er da man blir varm om hjertet når veldig god venninne som er gjennom samme prosessen ringer og spør om felles sirkeltrening. Det er da man blir rørt når gutta i huset hjelper til med helgevasken, og puffer meg ut døren for å komme meg på trening. Det er da man ser enda tydeligere hvor viktig alle oppmuntrende kommentarer og high fives fra ansatte på SATS og fremmende folk på kjøpesenteret er. Folk er rause. Vondt blir slik verdt det.

image

Små nytelser i hverdagen blir så ekstremt tydelige når man spiser og drikker enkelt. Har dere for eksempel smakt denne? OMG, e-stoff eller ikke. For meg er ett kaldt glass med denne toppen av hverdagsnytelse akkurat nå:

image

I dag har jeg endatil spist ketchup (uten sukker) på maten. Tror faktisk ikke jeg har spist det noen gang før annet enn på grillpølser. Selv det var nydelig nå :)

image

Så nå har jeg funne sofaen for kvelden, og kjenner at energien er på vei tilbake i kroppen. Energien som blant annet kommer av å lese alle de super hyggelige kommentaren her på bloggen, på facebook og instagram. Tusen hjertelig takk, og riktig god lørdagskveld til hver og en av dere <3

Del dette;

2 kommentarer

    • evytherese

      Ja, nå er det bare å holde pusten og glede seg til cottage cheese/skyr og frukt/nøtte blandingen etter konkurransen i Sandefjord før 2 nye uker med fokus (gjennom påsken)frem mot Oslo Grand Prix, June :) Tusen takk :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *