Motivasjon,  Trening

70 % er ikke godt nok

Siste uke med det styrkeprogrammet jeg har nå. Som sagt tidligere er jeg nå super klar for å gønne mer på.

Hallo. Hører ut som jeg bare suller rundt. Langt derifra. Trener jamt og trutt styrke etter plan som alltid, men har ikke kommer videre føler jeg.

Eller jo, på dybde i knebøy og teknikk i øvelsene generelt har det skjedd en del, men styrkemessig holder ikke til mine mål. For mye 70% intensitet om du forstår, og det funker jo ikke i lengden. I alle fall ikke på denne kroppen her.

OG målet mitt om å få kroppen i balanse etter NM har fått holdt på litt for lenge, så nå er ikke hodet og kroppen helt bestevenner lenger, og det er jo ikke en tilstand jeg liker å være i.

Så da gjør vi noe med det. Mener, dere har jo lest at jeg har sagt det noen ganger, men bryteren har ikke blitt helt tent.

Da er det en ting å gjøre: den kommende uken skal jeg nullstille meg litt. Det gjør jeg innimellom. Ikke ofte, men 1-2 ganger i året. Og i alle fall når jeg føler det slik.

Da tar jeg en uke med lite styrke eller ingenting, og kjører på med cardio.

For meg funker det, men kanskje mest mentalt?

Neste uke er det noen feriedager så da skal jeg til fjells. Så da blir jo vektene byttet ut med skøyteski. Det er supert nå.

Og når jeg kommer tilbake skal jeg fremdeles ha herlige sosiale økter med Henrikke og andre gode venninner, men fokuset skal være maks på.

Og coach står klar.

Dette er det digge med å trene og spise etter mål. Så nå er det nye mål. Ikke slanking. Ikke diett. Men justering av mål. Mye mer lystbetont og det blir som et prosjekt.
Mars skal bli min måned. Bare følg med :) 

Cardio skal bli, treninger med motiverende venner helt klart, og kostholdet skal fortsatt være cleant. Bare mengden av alt skal justeres. Det er det som er livsstil <3

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *