Bodyfitness,  Motivasjon

Er det mulig??!!

Ups, kom over bilder fra mai 2013, og må absolutt dra på smilebåndet :) Eller rettere sagt, fikk hakeslepp :) Så kjekt å se!!!

OMG

Bildet til venstre er fra mai 2013, etter ca 2 mnd på fitnessdiett, med løping som hovedfokus, men hadde begynt å strukurere styrketreningen.

Bildet til høyre er fra forrige uke. Samme kroppsvekt, men med 6% LAVERE fettprosent enn på bildet til venstre. Det hadde du nok ikke trodd! :) Er det rart jeg digger coachen min Ida Markussen?!!

På bildet til venstre følte jeg meg veltrent og fit. Men nå må jeg bare smile over den pinglette løpekroppen min. Slank ja, men alt annet enn fast i fisken!

Jeg løp på det tidspunktet laaaaange økter, og trente 2-3 «styrkeøkter» i uken. Smaken er jo som baken, men ingen tvil om hvilken hovedaktivitet jeg velger for meg selv mtp tidsbruk og resultat! Så dette var gøy mandagsmotivasjon :)

image

Sist uke gikk supert mtp på diett og trening tross forkjølelse og greier. Nå er jeg blitt så og si kvitt snufsingen og tettheten, så jeg har virkelig tenkt å gjøre denne uken enda bedre!

Mandag er cardiodag, og møllen fikk besøk av meg i dag også. Tror jeg er hekta igjen, men det kommer ALDRI til å erstatte hovedfokuset mitt på skikkelig styrketrening! :)

Del dette;

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *