Motivasjon

«Fitnessfrue» er historie!

Jeg har tatt et valg. Fitnessfrue er historie.

Det vil si. Fitnessfrue er meg. Jeg forsvinner ikke. Men navnet forsvinner i historien. Fra nå er det mitt aka.

Fitnessfrue var navnet som beskrev reisen min som fitnessutøver og kombinert med fulltidsjobb i det private næringsliv.

Nå er fitnessreisen over. Min identitet er slik nå helt og holdent knyttet til meg selv.

Jeg har tenkt lenge på dette. Har trengt prosessen frem til å bestemme meg. Det har jo vært en så stor og herlig reise,  og del av meg som jeg aldri har vært foruten! Snakk om å bli kjent med seg selv på godt og vondt! Er derfor ikke bare å kutte det ut på 1-2-3.

Men nå er det en ny epoke som venter.

Epoken der fokuset er på å leve livsstilen videre, da som fit, strong & happy. Epoken der fokuset er å leve ut sin egen identitet som voksent menneske fullt og helt med de muligheter det bringer med seg.

Hvordan jeg tenker, lever, spiser, tenker om meg selv, livet og de rundt meg er en sterk del av meg og den nye epoken – som de tidligere. Dog på en noe annen måte. Sterkere, men også skjørt som livet er.

Å være lykkelig med seg selv er viktigere en noen gang. Fordi tiden jeg har eies helt av meg selv. Mer enn noen gang.

Derfor blir mitt nye brand preget av dette:

 • Hva gjør meg fit – i kroppen, men også rustet til å takle det livet møter.
 • Hva gjør meg sterk – sterk på gymmet, men ikke minst også i hodet.
 • Hva gjør meg lykkelig – som ved å spise riktig mat som skaper de beste hormonene, men også hvordan ta valg som gir meg mest mulig verdi til en hver tid.

Dette, sammen energien det gir å få dele av min hverdag og inspirere og hjelpe andre føles utrolig godt. Det å få så mange herlige tilbakemeldigner fra dere som leser innleggene mine og er med i kursene mine er ubeskrivelig.

Jeg kommer derfor til å blogge fremover – når jeg har lyst og når jeg kjenner at jeg har noe å dele.

Det ønsker jeg ikke slutte med.

Jeg kommer fremdeles til å dele oppskriften til min livsstil gjennom kursene i Eat& Train – følger du meg der forresten? Om ikke kan du klikke her og du vil få tilsendt oppskriften på hvordan du kan sikre deg selv verdi umiddelbart og fremover <3

I en overgang nå vil du mest finne innlegg direkte i min Facebook side og på Instagram. Her heter jeg fremdeles Fitnessfrue  – håper du følger meg der! :)

Men snart kommer jeg med en ny bloggplattform.

Må bare svelge denne først <3

…og begynne i ny jobb. I Oslo :)

Følg meg på reisen da!

Del dette;

2 kommentarer

 • Hanne Graarud Steien

  Så flott!!!! Da håper jeg vi sees på et treningssenter i Oslo?? Lykke til videre☀️

  • evytherese

   Hei Hanne, det hadde vært kjekt! Kommer nok til å trene mest på SATS Solli :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *