Motivasjon

Hamstring på gang!

Så har vi kommet til den fasen…… :)

I alle fall hos meg – som sist gang :) Jeg snakker om hamstring av snop. Rett og slett. Når jeg ser noe jeg har lyst på i butikken så kjøper jeg det. Spesielt når det kommer til sesong snop som påskeegg og slikt. Når påsken blir på diett og oppkjøring til konkurransen så må jeg jo sikre at jeg får noe av stemningen etterpå, ikke sant? ;)image

Saken er at når konkurransene er ferdig så står jeg der rett opp og ned, og jeg har rett og slett ikke lyst på noe. Smakssansen er på en måte borte, og det eneste jeg kjenner jeg får vann i munnen av er en blanding av cottage cheese, kesam eller skyr og nøtteblanding.
Det er vel bra tenker du, yes, absolutt. Men når jeg så endelig kan kose seg med noe man har savnet så klarer jeg ikke å bestemme meg for hva jeg vil ha.

Resultatet ble da sist at jeg knapt spiste noe i det hele tatt de første dagene. Ble rett og slett forvirret. Jeg tenkte derfor rett inn i diett måltidene med en gang igjen for da fikk jeg iallefall i meg det jeg trengte. Etterhvert kom lysten på annen type mat igjen når jeg innså at det faktisk var lov :)

image
Min spesialitet er vaffler så sunne at de kan erstatte brød – gleder meg SÅ til å vise dere variantene. Hvilke barn og ungdom digger ikke å finne det i matboksen på skolen?

Så, derfor kjøper jeg nå inn så jeg har det forann meg når konkurransene er over, og som hjelper meg til å huske hva jeg savnet når jeg ikke kunne røre noe.

Kokko? Kanskje for noen, men man må nesten prøve dette gamet for å forstå, tror jeg :)

En liten uke med frie tøyler blir det; kafebesøk med venninner, ut og spise middag med familien, vaffler og is – men det blir ikke snakk om å ødelegge alt jeg har brukt 2 år på å bygge opp. Hva hadde da vært vitsen? Dette er jo ikke en kur men en livsstil <3

Del dette;

4 kommentarer

  • evytherese

   Hei, oppskrifter kommer men ikke før eter konkurransene Charlotte ;) I mellomtiden kan du prøve ut oppskriften under innlegget: Lørdag er kosedag. Du finner link her :)
   Kjempe gode! Tusen takk for fine ord! Hilsen Evy Therese

 • Linda

  Gleder meg til å prøve de vaflene Evy! Jo nærmere konkurransen blir, jo mer spent blir jeg på dine veier. Som jeg har sagt før, du er en fantastisk inspirasjon for oss andre! Jeg anser meg som viljesterk, men er ikke i nærheten av din fantastiske viljestyrke, men da får jeg noe å strekke meg etter.

  • evytherese

   Hei Linda, du er nok minst like viljesterk som meg – du bare prioriterer å bruke styrken din på andre områder, fordi de er viktigere for deg. Det beste man kan gjøre for kroppen sin er å fylle den med sunn og god mat, og være så aktiv som man kan. Slik får den styrke til å takle livets ups and downs. Å ha mål og noe å strekke seg etter, uansett hva det gjelder, er motiverende. Stå på og nyt vafflene! Hilsen Evy Therese

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *