Bodyfitness,  Motivasjon

Jeg har fått tidenes utfordring….

Var på formsjekk i går og våknet i dag med en blandet følelse av å være glad og motivert, men også spent. Spent fordi jeg har fått tidenes utfordring: 9 uker og 4 dager uten et frimåltid….

Formsjekken viste flott progresjon, og jeg hadde gått inn 1,5-2 cm på alle målesteder. Fettprosenten hadde også gjort et godt hopp ned. Jeg er i rute! :)

image

Det er viktig for meg å komme i havn, og klare å få formen god nok. For å være tidlig trygg på det blir det ingen frimåltid på meg fremover. Det vil si at jeg 7 dager i uken må holde meg til dietten. Ingen pizza eller sushie på lørdagskveldene fremover med andre ord.

image

Det blir tøft, ensformig og knallhardt. Samtidig fikk den beskjeden meg til å senke skuldrene 10 hakk. Jeg har stresset hodet med tanken om at kanskje jeg ikke klarer å komme i god nok form tidsnok. Stresshormoner er gift for en kropp på fitnessdiett. Men med denne beskjeden vet jeg at jeg kommer i mål.

image

For, jeg skal klare det. Jeg skal. Er ikke synd i meg. Det er selvvalgt. Jeg blir tøffere enn toget etter dette her ;) Just try me :)

Del dette;

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *