Bodyfitness,  Mat

Bananpannekaker!

Deilig med juleferie og bare nyte late dager med sofakos, masse søvn og trening. Men hjelpe meg så deilig det var å komme hjem igjen med alle batterier ladet! Er nå super klar for de tøffe ukene som venter meg – og min familie. For fitnessreisen påvirker jo også de.

Det er mini krise når jeg ikke finner banan i baggen etter en styrkeøkt, men det gir meg også muligheten til å lage meg noe snadder til kvelds når jeg kommer hjem.

Siden jeg har egg som alternativ for kveldsmat lager jeg meg da bananpannekaker. Dette er nydelig godt og super enkelt å lage. Så er du lei av julematen, men kroppen har likevel vent seg til å få noe ekstra ut på kvelden, er det bare å ta turen ut på kjøkkenet :) Dette kan du nyte med god samvittighet!

image

Til meg selv bruker jeg:

  • 1 banan
  • 1 egg

image

Dette pisker jeg sammen til røre, og stekes som lapper eller pannekaker.

image image

image

image

image

Jeg spiser de som de er, men gutta har blåbærsyltetøy på. Bær og mager naturell kesam kan også med fordel brukes for de som vil ha litt mer ut av måltidet.

image

Så enkelt, men så søtt og godt!

 

Del dette;

2 kommentarer

  • Maren C

    En favoritt her i huset…… må være kjapp om man vil smake før barna har spist de opp. En inspirerende blogg du har – og instagramprofil. Lykke til på veien mot scenen

    • evytherese

      Hei Maren, så hyggelig å høre! Tusen takk for at du tok deg tid til å sende meg slike hyggelige ord. God kveld til deg! Hilsen Evy Therese

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *