Bodyfitness

Båtweekend og konkurranseoppkjøring mulig?

imageDette har vi gledet oss til lenge! Båttur til Stavanger sammen med hjertevenner, og for treff med enda flere hjertevenner.image

For å kunne forberede dette har jeg trent alle ukens økter gjennom uken. Slik slipper jeg å ha det i hodet «at jeg skulle ha gjort..». Nå kan jeg bare kose meg med de andre,   og slappe av. Skulle det bli mulighet for en økt eller to har jeg selvsagt med treningstøy, og det blir bonus. Tipp topp.image

imageDietten må følges så når de andre nå griller seg koteletter og drikker vin, blir det casein og havregrynsgrøt til meg. Helt greit og ingen problem! Alt er ferdig veid, og det er bare å nyte det man kan :)image

imageimageJeg elsker Stavanger! Har jo bodd her da jeg pendlet for jobben min i Statoil for et par år tilbake. En herlig tid!image

imageSå da er det bare å lene seg tilbake og trekke inn den gode stemningen. Hverdagen kommer fort nok tilbake <3image

Pst: var på formsjekk i dag. Det gikk fint. Jeg er fortsatt på vei! Vekten har bevegd seg bare noen gram riktig vei, men har gått inn 1 cm på alle mål på 6 dager! Me like :)imageimage

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *