Motivasjon

Dårlig start på dagen

Ja, jeg har dårlige starter på dagen jeg også. Som i dag. Men sier jeg hvorfor blir jeg vel stemplet som spiseforstyrret, kroppsfokusert, fitnessødelagt osv osv. Men jeg vil heller kalle det et bevis på at jeg er helt normal, har samme utfordringer med eget hodet enkelte dager som de fleste andre jenter. Et helt menneske, et normalt jentemenneske – selv om det oftest gjelder luksusproblem. Men det er vel luksusproblem vi nordmenn omgir oss med som oftes så….Mobilbilder 1393

Ja, jeg brukte en time foran skapet for å finne «noe som passet». For hver ny bukse jeg tok på til 1 kg tyngre ble jeg i speilet. Plutselig ble selv joggebuksen for liten liksom. Flate sko, pumps, flate sko, pumps – lange ben, korte ben, bred over baken, smal over baken. Sms til bestevenninner fløy frem og tilbake om hvor æsj jeg følte meg. De lo og klapset meg » på skulderen» tilbake med «welcome til our world» lissom.Bilde Evy Therese

Da jeg endelig kom meg ut av døren gikk naboen forbi, og ropte over gjerdet: «Alltid like slank, og flott i klærne du frue – selv med jeans!» Så lille speil på veggen der – hvem i søren tar mest feil i verden her?! Neste gang du prøver å ødelegge selvfølelsen min blir du knust!

Sånn :)

Del dette;

3 Comments

 • Grete

  Vakre deg <3 Som du skriver, har vi alle våre dårlige dager :) Vil bare ønske deg en fantastisk dag videre. Klem

 • Skofrue?

  Herlig å høre at selv du som jobber såååå hardt for en bra kropp kan slåss med speilet om morgenen! Det er da en god kommentar, som kanskje ikke koster naboen så mye, virkelig betyr masse!!! Jeg heier på gode kommentarer idag?? Treningssentert neste, du motiverer meg nemlig hver eneste dag, frue!! Takk ??

  • evytherese

   Heisann skofrue, så hyggelige ord! Klart jeg har jenteissues :) Trening på meg også nå – morgentreningen gikk som dere forstod i vasken :) Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *