Trening

Få min bendag med coach!

Ny økt med coach. Bare digger de – har du forstått det? ;)

Han overrasker meg hver gang med nye ting. Det er bra for meg – jeg er en sånn som ikke vil vite hva som skal skje for da tenker jeg. Jeg bør ikke tenke, for da kjenner jeg etter. Jeg må bare gjøre. Være litt maskin.

Fatter egentlig ikke hva som får en slik som meg til å like disse øktene vi har sammen – det å ha en «PT» i det hele tatt – jeg som hater at noen hjelper meg under løft, som liker å telle ned på min egen måte, som ikke vil vite hvor mange sett jeg har igjen……

Men det er nok det å bli pushet – som er super bra for en som har trent så mye som meg. lett å gå inn i et spor. Og det er jo ikke bra om man vil ha utvikling.

Og vi trener jo for å utvikle oss og få resultater , sant? ;)

Økten i dag var:

– frontbøy

– supersett med bakoverutfall og 1 fots rumenske markløft

– gående utfall

– liggende legg curl høy reps med 10 sek pauser når tom

– legg høy extension høy reps med 10 sek pauser når tom

Kjenner den nok i morgen :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *