Mat

Fitnessfrue tester Matkasse

NB: Dette er IKKE ett sponset innlegg så jeg skal garantere dere ærlige ord!image

Har lenge vært nysgjerrig, og bestemte meg derfor å prøve ut Adams Matkasse denne uken. I alle fall gutta….. Jeg er nysgjerrig på hva disse kokkene mener at en familie skal ha i seg av kjøtt, fisk, og andre matvarer til middag.  Jeg er ikke tvil om at det er ok mat, men er usikker på om den inneholder det jeg ønsker å putte i munnen. Så vil se ann middagene og hva de inneholder før jeg bestemmer meg for å henge meg med eller ikke. Så blir spennende å se :)image image

Tenkte å gi dere en evaluering når uken er omme – hvilken middager jeg finner ok og hvorfor, og om jeg finner noen ikke ok og hvorfor.image

Har du kanskje gjort deg noen egne erfaringer med disse matkassene? Del gjerne med meg om så!

Del dette;

6 Comments

 • anne berit

  Hei…har også prøvd ut Adams matkasse. Var veldig fornøyd med de fleste matrettene, kjøttet og grønnsakene. Siden eg ikkje spiser svin og en ikkje kan bytte/velge vekk var det et minus. Det bblir brukt kjøttdeig istedenfor karbonadedeig, vanlig pasta istedenfor fullkorn etc
  Da det var en oppskrift/rett på calzone fulgte det med pizzaskinke som det knapt nok var kjøtt i. Mye tilsetting og som dagt lite kjøtt. Sendte mail til de om det og sa at det måtte kunne følge med skikkelig kjøtt og ikkje noe halvfabrikata. Dette skulle de ta til etterretning
  Ellers var oppskriftene lette og følge ?
  Eg har ikkje Adams matkasse lenger men det er kun fordi at det ikkje går an å bytte kjøtt el ev andre matvarer
  Var veldig fornøyd ellers ?
  Håper dere blir fornøyd med dette ?

  • evytherese

   Hei Anne Berit, tusen takk for at du deler dine erfaringer! Nå har vi ikke fått de oppskriftene du presenterer ovenfor, men at det blir valgt kjøttdeig og lys pasta er grunn nok for meg til å bli skeptisk. Men la meg gi det en sjanse. Gleder meg til å prøve – gutta sikler iallefall bare av bildene i oppskriftsboken :)

 • Ragnhild

  Jeg og samboeren kjører Adams hver mandag. Vi har prøvd noen av kassene og har blandede følelser.
  Jeg elsker sunn mat, og han elsker usunn mat. Adams er bedre enn Godt levert, det er sikkert..
  Bedre kvalitet i maten, og spennende oppskrifter :)

  • evytherese

   Takk for at du deler Ragnhild! Kanskje det blir konklusjonen: matkasser; der det sunne og usunne møter hverandre :)

 • Grethe Gjerde

  Hei, har ikke prøvd Adams men er veldig fornøyd med Godt Levert Roede Meny. Vi er ikke på diett, men ønsker en sunn og litt mager middag. Mye grønnsaker, reine kjøtt og fiskeprodukter. Ris og pasta er alltid i fullkorn varianter. Enkle og gode oppskrifter! Anbefales!!

  • evytherese

   Kanskje jeg skal prøve Grete Roede kassen neste gang da Grethe – ikke dumt. Det eneste jeg ikke liker med Grete Roede er at de inkluderer både sukker, polert ris/pasta og kunstige tilsetningsstoffer – selv om jeg på ingen måte er fanatiker. Takk for tips! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *