Motivasjon

Går du på vekten en mandag?

Mandag gjorde jeg alle jenters fadese. Den mest kjente av de alle. I alle fall om jeg skal referere til venninnene mine og nødropene fra kundene mine i Eat&train.

Nemlig: hoppet på vekten på en mandag :)

Jedda, selv rutinerte meg gjør den tabben innimellom og mandag gjorde jeg den igjen.

De mest ihuga kostholdsfanatikeren  sier kanskje at det skal ikke ha noen betydning om kostholdet er balansert, men for meg har det det. Fordi jeg har cheatday, og den er fredager eller lørdager.

Og dere som har innsett at jeg er ærlig så spiser jeg MYE snop på cheatday.

Saken er jo at denne lørdagen var jeg på snopekutt. Og hva gjør jeg da? Yepp, spiser alt mye rart som jeg ellers ikke stapper i meg som bakst og kjeks og endatil saft! Og nei, siden jeg ikke liker e-stoff (bortsett fra i snop da ;) snakker vi ikke om fun light, men skikkelig hjemmelaget saft med noen kg sukker aka mormors type.

Så hvorfor snopekutt når jeg ikke sliter med vekten eller gjør andre mat «fadeser» som dette i stedet? Fordi jeg liker følelsen «no candy» gir meg. Rett og slett. Men nå er kaker, kjeks og boller inkludert i detoxen. Slik blir det ;)

SÅ mandag var vekten selvsagt over det som jeg har satt som ok. Selvsagt- var jo mandag. Hadde jeg vært lur å vente til lørdag hadde jo det ikke vært noen sak i det hele tatt.

Fordel med å gå på denne fadesen er at intervalløktene som står på programmet denne uken IKKE blir skippet.  Her skal det løpes intervaller. Den beste treningsformen som finnes spør du meg.

På fredag er jeg tilbake der jeg skal være. Vet jo det, men den vekten den vekten. Den har makt over psyken vår gitt! Uansett om man er S, M eller L.

Vekk med den? Njaaaa ;)

Blid som ei lerke etter å ha sett dagslys i lunsjen? Er det flere enn meg som synest det er FOR mørkt? Må snøen komme og gi lys snart! :)
Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *