Hud og mote

Middagsparty på rekke og rad!

Helgene fremover – faktisk langt frem mot julebordsesongen – er booket med middagsparty med venner. Det jeg liker med det, bortsett fra det sosiale da så klart (for maten i seg selv er jeg ikke så opptatt av…..),  er at da får jeg pyntet meg ;)

Jeg er jo en livsstilsjente, og jeg er ikke mer sjenert enn at jeg tørr si at en viktig grunn for meg å trene og spiser sunt er fordi jeg vil se best mulig ut. Og nå når jeg har en pause fra fitnessfokuset,  der jeg må gå opp og ned i vekt for å tilpasse meg krav om muskelvekst eller muskelfremtoning, kan jeg åpne klesskapet og bare hoppe opp i den kjolen jeg vil ute å være redd for at den ikke skal passe.

Jantelov, hopp i havet :)

Litt påfyll av lipgloss må til :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *