Mat

Min hotellfrokost

Når jeg er på farten og bor på hotell er jeg mer opptatt av å holde på gode vaner enn å frotse. Jeg elsker friske frokoster fremfor tunge, og med dagens hotellfrokostutvalg er det ikke noe problem.

Her har dere en typisk hotell frokost for meg:

  • Yoghurt naturell (da de sjeldent har kesam eller cottage cheese)
  • Kornblanding uten nøtter
  • Rosiner
  • Mandler/valnøtter
  • Frukt
  • Egg

Jeg er så dreven på mengde at jeg vet hvor mange spiseskjeer og biter som er rasjonen for ønsket sammensetning. Dersom man ønsker å ha en viss kontroll er dette med å sette seg inn i hvor mange gram og slik kcal en spiseskje av de ulike matvarene inneholder veldig grei kunnskap å ha.

Men her er jo nerde nivået ulikt. Det viktigste mener jeg er at man velger type mat og mengde ut fra den livsstilen man ønsker å leve.

Jeg tenker, det finnes jo egentlig ikke nei mat, men mat man kan spise mye av og mat man bare bør spiss litt av. Enig? :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *