Fritid

Sånt no hakke vi i by’n!

Ligger ikke på latsiden når man er på ferie på Sunnmøre akkurat! :)image

Med bena høgt ligger jeg rett ut i sofaen hjemme med mor etter enda en veldig aktiv dag.

  • 40 min powerwalk før frokost
  • styrketrening
  • 3,5t fjelltur i bratt Sunnmørsterreng

imageJeg har ikke akkurat tråkket i fjellene de siste 3 årene kan man si, så melkesyren brenner godt i asfalt og helsestudiolårene mine :)image

Dønn ærlig, akkurat nå kunne jeg ha gjort hva som helst for den største godteposen ever! Men men, får holde fokuset rett her. Heldigvis har jeg sjokoladecasein på dagens matplan som jeg ikke har tatt ennå. Det blir det kaffe mocca på lovligvis av, kjenner jeg :)image

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *