Mat

Sjekk bursdagskaken min!

Jeg eeeeeeelsker å ha bursdag! Denne dagen skal bli fin! Ikke minst fordi jeg får besøk, og minst like mye som jeg elsker å ha bursdag elsker jeg når det ringer på døren!!!!!! Blir barnslig glad av besøk – bursdag eller ei :)

image
En liten pause mellom bursdagsprogrammet mitt.

Endelig kom Kamille i posten til meg i går! Må bare innse at jeg tross som superbruker av sosiale medier liker enda bedre å ha glosset papir mellom hendene. Siden Elle er ett av mine absolutte favorittmagasiner sammen med Kamille blir nok derfor et nytt abonnement på Elle på meg også som bursdagsgave til meg selv ;) image image

Ikke uventet fant jeg i Kamille oppskriften til den perfekte Fitnessfrue bursdagskaken. Se bare her:image

300 gr solsikkefrø varmes på brett i  stekeovnen i 6-8 min på 180 grader. Kjøl de ned etterpå.image

Skjær opp 12 store dadler, ha i 2 store ss kokosolje, 1/2 ts kvalitetssalt og 2 ss hempfrø i en blender og knus blandingen. Trykk blandingen i en rund form dekket med bakepapir.image image image

Lag fyll av 300 gr kesam naturell, jeg brukte mager, 1 1/4 del honning, saften av en halv sitron, og 300 gr frosne jordbær. Bland godt i blender.image image

Hell fyllet over formen og sett i fryseren noen timer.image

Ta opp kaken ca 20 min før den skal brukes, i pynt den som ønsket. Simsalabim har du en supersunn iskake.image image image

Håper jentene som kommer i kveld liker den :)

Følg med på snap og insta for mer bilder fra dagen :) I morgen skal jeg legge ut oppskrifter og andre bilder fra bursdagsfeiringen min.

Nå skal jeg bare være opptatt resten av dagen med å feire meg selv – så sjenert er jeg ;)

 

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *