Mat

Stor lunch, få kcal :)

Mange synes, eller kanskje mer tror,  at jeg i oppkjøringsfasen spiser ensformig og kjedelig mat. Om du er en av de som tror det; ta en titt på dette :)imageMandelpoteter, mikset grønn salat og torsk med favorittkrydderet mitt. Ca 250 deilige, sunne og næringsrike kalorier som holder kroppen i gang. Aldri om jeg bytter dette ut med knekkebrød med brunost og syltetøy – fitnesskonkurranse eller ikke.

Slik gjør jeg det:

image imageSkjær opp ønsket mengde poteter og torsk, legg det på alluminiumsfolie og stek på grillen eller i stekeovnen. Til ett av mine mange måltid iløpet av en dag bruker ca 150 gr torsk, ca 150 gr poteter og så mye grønnsalat jeg vil(ca 200 gr). Jeg krydrer torsken med ønsket krydder. 15 minutter etterpå har jeg et nydelig måltid klar.imageimageDette måltidet har jeg like gjerne med meg i matboks, og spiser det kaldt. Som på jobben.

God lunsj :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *