Mat

1. mai grøt – og til alle andre dager også :)

I går hadde jeg med meg kald grøt til måltidene på jobben. Jeg laget den om morgenen imens jeg spise frokost. Ble super godt! Et tips er å lage den til et måltid, og spise den varm, og så ta med resten til lunsj eller som et raskt mellommåltid senere på dagen.

Ingredienser til 2 måltid:

  • 0,5 liter lettmelk og 1,75 dl sammalt speltmel
  •  1 ss kruskali/havrekli
  •  1/2 ss linfrø

Kok dette opp under omrøring på middels varme – rør godt. Ha i mer melk om nødvendig og til du får passelig konsistens. Husk at grøten sveller litt også før du får spist den, så gjør ikke noe om den er litt bløt. Ha i en ts honning og rør rundt.
På toppen har du 1 ss solsikkekjerner, noen aprikoser og svisker + mandler og kokosflak.image

Meget mettende, og jeg fikk lange blikk fra kollegaene mine. Grøting er digg :)

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *