Bikinifitness,  Bodyfitness,  Fitness

Da dropper jeg konkurransen…

Tok en sjefsavgjørelse i går, måtte bare ta ett valg. Det var ikke et vanskelig faktisk. Jeg har bestemt meg for å droppe Sandefjord Open første helgen i september.

Dette er et meget hyggelig stevne, og jeg har supre minner derifra; det var der jeg stilt i min første konkurranse som bikinifitnessutøver, og det var der jeg fikk 2. plass i min første bodyfitness konkurranse.

Men det er mest kjent som debutant stevne for å kunne stille i f eks NM, og finaleplassering eller pallplassering der kvalifiserer ikke til internasjonale stevner. Men for den erfarne er det likevel en god oppvarming å få med seg til de andre konkurransene, og bare stemningen er det verdt turen for egentlig.

Jeg kjenner at det er viktigst for meg å fokusere på NM og heller bruke den helgen på å forberede meg godt til det. Ikke minst må jeg bruke mye tid på posering fremover, sammen med tøy og bøy for å bli så smidig om mulig i poseringene.

Så det blir litt rart å ikke være der, men likevel kjente jeg at valget lettet litt på stresset. Det tar jo på med alle forberedelsene også med frisør, negler, prepping og greier.

Nå er det all inn de siste ukene til NM. Luktet faktisk på at jeg gledet meg mer enn jeg var spent i dag da jeg var på poseringstrening.

La oss holde på den feelingen :)

Ikke noe som het bikinifitness master da jeg stilte første gangen, og det ble mye oppmerskomhet rundt at en på 40 år valgte å stille sammen med ungjentene ;) Tynn og sliten :)

 

2. plass og super stolt i min første bodyfitnesskonkurranse som 41 åring. Min kjære venninne Lisbet vant. Hjelpe meg for en reise jeg har vært på de siste årene!

 

 

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *