Bikinifitness

Uforglemmelige øyeblikk

To dager går inn i fitnesshistorien som uforglemmelige dager for meg:

1. Den dagen jeg fikk vite at Ida Markussen ville være min coach

IMG_2486
Instamoment tatt av min mann i det jeg har lest mailen fra coach Ida Markussen. Gleden var vanskelig å skjule :)

2. Det var søndag. Jeg løp på mølla, og fikk verdens beste sms fra coach: hun mente at jeg ikke bare skulle stille i debutantklasse i Sandefjord Open, men også var klar for Oslo Grand Prix – en konkuranse med mange erfarne utøvere. Teammate Lea trente med meg den dagen og filmet det lykkelige øyeblikket (dårlig video skyldes mobilopptak, men dere får nok en forståelse av reaksjonen :)

En som ikke har vært igjennom dette forstår kanskje ikke at dette er en så big deal. Det er nok to forhold som gjør at dette ble ekstra sterkt for meg:

 • Jeg var 40 år og ville stille i bikinifitness
  • Hvilken erfaren og dyktig coach ville ha troen på at det var mulig? For meg var det bare ett første valg når det kom til coach og team.
 • Det var en periode veldig usikkert om formen min ville bli bra nok til å stille.
  • I hovedsak pga hud som ikke ville stramme seg helt i det tempoet vi kunne ha ønsket. Å komme dit at Ida sa: «Ja, nå mener jeg at du har noe på scenen å gjøre, og du skal få representere Teambodytech», ja – det var så «dream come true» som mulig for meg.

Jeg nyter tanken på de to gode opplevelsen ennå – og jobber hardt på at jeg skal få komme meg på scenen igjen!

God fredagskveld til dere <3

Del dette;

4 kommentarer

  • evytherese

   Hei Kristine! Takk for hyggelige ord! Gleder meg til onseason, og til å gi dere noen nære innblikk i den fasen. God lørdag!

 • Linda Myhre

  så spennende! blir morsom å følge deg videre :)
  jeg leste at du sier at huden ikke strammet seg så fort du kunne ønsket. Gjorde du noe spesielt for at huden skulle stramme seg?

  • evytherese

   Hei Linda, takk for hyggelig hilsen! Jeg har et tidligere innlegg her på bloggen min der jeg skriver litt om hudpleien jeg gjennomfører. I tillegg til det jeg skriver der brukte jeg oppstrammende oljer og kremmer fra Clarins siste måneden før konkurransene. Jeg tror ikke de alene er nok, men god hudpleie hjelper nok på. Genetikk har nok mye å si på hvilken hudtype man har. De viktigste faktorene for oppstramming av hud er nok kosten vi går på i en fitness diett, samt det å bruke god tid på vektnedgangen. Iallefall for en litt mer voksen hud. Huden fikk da tiden den trengte på å stramme seg. Jeg kommer derfor til å gjøre det samme denne gangen. Så ingen raske løsninger med andre ord :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *