Bodyfitness

Det ble pallplass! :)

Hei kjære dere :) Tusen hjertelig takk for alle hyggelige hilsener både her på bloggen, på facebookprofilen min og på Instagram. Jeg rekker nok ikke å takke hver og en av dere personlig. Det betyr IKKE at jeg ikke leser alle meldingene – for det gjør jeg – jeg setter også utrolig stor pris på hver eneste en av de. Putter de godt inn i en boks som jeg gjemmer godt inn i hjertet mitt. Så har jeg noe å varme meg på, og tenke tilbake på som ett svært hyggelig minne fra dere <3

Sandefjord Open 012
Her snakker jeg med mine kjære <3

Det kommer til å blir myyyye bilder fra Sandefjord Open dagene framover. Må bare dele denne fine dagen med dere. Jeg er super stolt over min 2. plass i dag. Og ja, jeg hylgråt av glede da jeg kom bak scenen etter premieutdelingen :)

Dette har jeg jobbet hardt frem mot lenge, og jeg kommer til å leve lenge på minnene og opplevelsene. Det har vært en stor dag, og jeg vil mer enn gerne dele den. Hverdagen kommer fort tilbake, så vil nyte dette så lenge det varer :)

Det er sent på natt nå, og jeg må opp igjen om bare noen få timer. Jobben venter i morgen, og vil hjelpe meg å komme litt ut av helgens fitnessbobble.

Men ville bare si god natt til dere og takke med noen bilder fra backstage i mens vi venter på å komme på scenen. Bilder fra selve konkurransen og scenen kommer i morgen :)

God natt – håper jeg får sove litt :)

image image image Sandefjord Open 077 image  image  Sandefjord Open 079 image Sandefjord Open 080 image    image image image image image image

Del dette;

2 kommentarer

  • Linda. M.

    GRATTULERER så masse med 2. Plassen! Det var nå super bra! Såg mange flotte bilder som var lagt ut på nettet, og video. Men fant ikke video av din gruppe, det var dumt.

    • evytherese

      Hei Linda, tusen takk :) Joda, min gruppe er der :) Gå inn på 3. video, og spol deg frem til 1:27 ca. da finner du meg in action :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *