Trening

Dette går jo strålende! Not….

Kardioukens 3. dag gikk kun i masse skritt.

Tur til Oslo – dog i et ærend som fører meg nærmere ett av mine store mål for 2018 – som tok hele dagen, ble prioritert foran en løpende Evy.

Men i dag – i kardioukens 4. dag – var jeg back on track, og da i skøyteskimodus.

Eller jeg var, men ikke skia og føret.

Med feil voks på i bunn – ikke ment for dette kalde været – kunne jeg gå rett oppover i bakker uten staver. Yepp. Med skøyteski. Dere som har hatt skøyteski på bena vet at de er så glatte at det oftest fører til Bambi på isen opplevelser om man ikke har full kontroll.

SÅ, sint som jeg ble kansellerte jeg hele skøyteskitreningen og tok på joggeskoa og pigger i stedet.

Det ble andre saker. Først gikk jeg raskt oppover en super bratt bakke som tok 30 min å gå. Så jogget jeg ned igjen og løp intervaller oppover den samme bakken. Lyktestolpene ble brukt som intervallmerker.

Intervaller er supert nå når kondisjonen min ikke er på topp. Og selv om jeg som oftest trener intervaller bevisst er jo nå målet å komme i generelt bedre kondisjonsform til å slik også kunne løpe en mil med anstendig fart.

Er jo gøy å kunne hive seg spontant med på mosjonsløp sammen med venninnene mine,  uten at jeg skal risikere å bli mobbet for at jeg ender bakerst ;)

Man blir god på det man gjør mye av og dårlig på det man nedprioritere. Slik er det. Men heldigvis er kondisjon meget lett å trene opp.

Og jeg er i gang :)

Noen bilder fra den kalde men herlige Oslo turen <3

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *