Trening

Film av super overkroppsøkt!

Lørdag hadde jeg en super økt med herlige Sofie. Vi ville trene overkropp begge to, og dette var det vi snekret sammen i fellesskap:

Ellers går det veldig fint med snopekutt – litt for lett faktisk. Men jeg er jo relativt dreven på dette nå så skal gå fint til 1. juli. Kosten har jeg track på også, så satser på at jeg sakte men sikkert kommer tilbake til den formen jeg ønsker å ha som helårsform. Innen sommeren kommer for fullt hadde vært greit ;)

Denne uken ser ut til å bli en maks god treningsuke også selv om dagen i dag var tung når det kom til gjennomføring. Hodet var ikke på plass, og helt andre steder.

Heldigvis hadde jeg coach med som fikk klar beskjed om å pushe meg gjennom det. Ikke alle dager er like gode her heller. Så da er søvn viktig, så da gjenstår det egentlig bare å si god natt :)

 

Del dette;

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *