Motivasjon

Ikke bare fitnessfrue!

Dere som har fulgt meg vet at trening og eat&train ikke er det eneste jeg driver med.

Noe av det viktigste i livet mitt for at jeg skal trives maks er å få bruke hodet mitt, og være i en jobb som jeg stor trives i.

Jeg har i mine snart 17 år i arbeidslivet jobbet mest med HR, leder og organisasjonsutvikling. Jeg har også undervist mye og holdt forelesninger.  Jeg digger arbeidsretningen jeg har valgt.

Treningen og sunt kosthold har alltid vært en del av meg siden jeg flyttet hjemme ifra etter videregående. Jeg har, bortsett fra i gravid periodene, aldri trent mindre enn 3 dager i uken. For meg er 3 økter lite, og om så ikke vært en god uke.

Fitness kom inn i livet mitt for ca 6 år siden. Det ble lagt på is på grunn av ny jobb med pendling.

Da pendlingen var over tok det meg 1 uke før jeg var i gang med en coach, og målrettet trening- og kostholdsplan.

Siden jeg startet den reisen har fitnessfokuset tatt mest av min fritid. Bloggingen og eksponeringen på sosiale medier har vært et resultat av det. Det jeg viser gjennom Fitnessfrue er en av strengene mine som jeg kan og elsker å spille på.

Men det er ikke bare det som er meg. På ingen måte.

På samme måte som jeg ikke er på topp uten at trening og kostholdet er på det nivå jeg elsker å ha det, så er en utfordrende jobb så viktig for meg at det er faktisk enda viktigere å ha på plass for at jeg skal være den beste utgaven av meg.

Jeg er derfor på ingen måte bare Fitnessfrue, men også Arbeidsnarkomanen (nytt navn på bloggen? ;) ) – og er like mye min energipool som treningen og kostholdet mitt er.

Poenget mitt med dette lange innlegget om dette er dersom vi har flere falsetter å spille på; ikke la det ene stoppe det andre. For går det litt dårlig på den ene fronten har du alltid en annen du kan spille på!

Bruk evnene dine og energien din slik du får påfyll tilbake!

Ikke la redselen for å ikke være som alle andre ta deg. Gjør det som er riktig for deg!

Som f eks alderen min…

Jeg elsker alderen min på jobb fordi den sier noe om erfaringen min som gir meg faglig tyngde.

Fritidsmessig og treningsmessig kan jeg ikke fordra alderen min fordi jeg ikke assosierer meg med den hverken energimessig, interessemessig eller utseendemessig. Jeg lever også en livsstil som skal hjelpe meg til å ikke la kropp og utseende «avsløre» alderen min. Dette siden jeg mener alderen min ikke gjenspeiler energien min – og omvendt :)

Alt vi gjør bør komme fra ditt eget ønske om hva som er riktig for oss.

Jobb for å ha en jobb du elsker.

Lev den fritiden du selv mener gir deg energi.

Mener noen at dine ulike verdener skulle kræsje er det ikke ditt problem.

Ikke vær redd for å spille på det du har.

Å være lykkelig med seg selv er det viktigste man gjør i livet sitt.

Å spise riktig for kropp og lykke, og trene for å ta vare på helsen er min hovedoppskrift – også til å takle tøffe perioder på andre viktige arenaer – som jobben.

Fit, sterk og lykkelig er derfor min mantra for både utsiden og innsiden.

Så kanskje på tide å endre navn på den sosiale media delen av meg?

Uansett, en liten tale til meg selv og deg i dag med dette innlegget  :) <3

Snope Evy – en side av meg ;)
Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *