Motivasjon

For en start!

Elsker Østlandet, elsker snø, elsker å være ute uten regn, elsker å omringes av folk som betyr uendelig for meg, elsker å tulle og tøyse, elsker å løpe i snø, elsker å bli fylt av dagslys, elsker å være høy på livet. For en start på fridagene! Mer av dette takk!

I dag har jeg hatt en treg morgen alene med lang og digg frokost, etterfulgt av jobbing med Eat & Train. Det planlegges nye kursrunder så følg med ved å melde deg på gratiskurset. Slik får du en god start, og i tillegg er en av de første som får melding når påmeldingene åpner. Ja, tilbake til fridagen min :)

Så var det å sette kursen mot Lysgaardsbakken der jeg møtt girlsa som var ferdig med jobb, og sammen tok vi oss en herlig treningsøkt i trappene og området rundt. Bare sier det: greit nok at jeg er sterk i kroppen men hjelpe meg…. kondisen er borte. Huff. MÅ gjøres noe med.

Resten av dagen gikk til kos, avslapping, og litt stretching….og enda mer tur der vi vadet i snø. Trenger jeg si mer? Deilig! :)

Del dette;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *